Discord dün yeni bir özellik ekledi ve artık profil çerçevelerin rengi değişmekte ve bu olay nitro ile yapılabiliyor. Kullandığım sürüm son sürüm olup olmadığını bilmiyorum, afiş renginin yanında o özelliğin olması lazım fakat yok. Windows 11 22H2 kullanıyorum.
Discord dün yeni bir özellik ekledi ve artık profil çerçevelerin rengi değişmekte ve bu olay nitro ile yapılabiliyor. Kullandığım sürüm son sürüm olup olmadığını bilmiyorum, afiş renginin yanında o özelliğin olması lazım fakat yok. Windows 11 22H2 kullanıyorum.
Son zamanlarda YouTube, Edge tarayıcısı da bir şeyleri denerken rastgele kullanıcı seçiyorlar. Gördüğüm en saçma yaklaşım. Bir ara Edge'in gelecek özelliklerini istikrarlı sürümde görebiliyordum. Sonra o gruplardan çıkarıldım. Gerçekten sinir bozucu bu sistem.
Bu arada Discord'un günlük güncelleme alan geliştirici sürümü var. İstiyorsanız onu da deneyebilirsiniz.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.