Discord spamdan ban atar mı?

Diktatorr

Decapat
Daha fazla  
Discord'da bu sabah 11 12 gibi bir sunucuya yaklaşık 8 kanalı için ever spami yaptım. Sebebim ise sunucumda küfür kullanarak bana hakaret etmeleri ve +18 vahşet vb. fotoğraf atmalarıydı, kendileri 8 yaşında velet işte. Spamdan ban yer miyim? Yaklaşık 12 saat geçmiş daha bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord böyle şeylere karışmıyor. Yemezsiniz. Bir sunucuda spam yapılması sadece o sunucu sahiplerini ilgilendirir.
Teşekkürler

Discord böyle şeylere karışmıyor. Yemezsiniz. Bir sunucuda spam yapılması sadece o sunucu sahiplerini ilgilendirir.
Fakat discord bildirme seçeneklerinde spam var o spam başka spame mi giriyor?

Şöyle, bu spamlama işini başka birkaç sunucuya falan da taşırsanız Discord hesabınızı "raid" hesabı olarak etiketleyip yasaklama uygulayabilir. Küçük-ortalama tek bir sunucuda spam yaptınız diye hesabınız yasaklanmaz rahat olun. O yüzden önceki mesajımda Discord böyle şeylere karışmıyor dedim. Discord'un karıştığı şey spam için kullanılan hesaplar.

Yok sadece 15 üyeli bir sunucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…