laps Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben uzun bir süredir Discord kullanmaktayım fakat son 2 aydır hesabım bu şekilde spamlı gözüküyor bunu nasıl kaldırabilirim? Hesabı ticket üzerinden kapatıp açtırdım fakat değişmedi. Dosya Ekleri unknown.png 14,6 KB · Görüntüleme: 235
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun bir süredir Discord kullanmaktayım fakat son 2 aydır hesabım bu şekilde spamlı gözüküyor bunu nasıl kaldırabilirim? Hesabı ticket üzerinden kapatıp açtırdım fakat değişmedi.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.813 Çözümler 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Çok fazla flood yapıyorsanız sistem bunu spam olarak alıglamış olabilir, yapabileceğiniz bir şey yok. Artı 0 Eksi
Çok fazla flood yapıyorsanız sistem bunu spam olarak alıglamış olabilir, yapabileceğiniz bir şey yok.
KS KS laps Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 misty rosetta dedi: Çok fazla flood yapıyorsanız sistem bunu spam olarak alıglamış olabilir, yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım yeni hesap kurmak en mantıklısı sanırım :c Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Çok fazla flood yapıyorsanız sistem bunu spam olarak alıglamış olabilir, yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım yeni hesap kurmak en mantıklısı sanırım :c
lepiax Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 Çok spam mesaj göndermiş olduğunuz için olabilir. Bu durumu Discord'a mail atarak çözebilirsiniz. Bir arkadaşıma da olmuştu ve sorunu çözdüler. Artı 0 Eksi
Çok spam mesaj göndermiş olduğunuz için olabilir. Bu durumu Discord'a mail atarak çözebilirsiniz. Bir arkadaşıma da olmuştu ve sorunu çözdüler.