Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar siteden şarkı dinlediğimde Discord uygulamasında gözüküyor fakat Spotify uygulamasından şarkı dinlediğimde Discord'dan gözükmüyor. Sorun nedir? Sil yükle yaptım değişmedi.
Arkadaşlar siteden şarkı dinlediğimde Discord uygulamasında gözüküyor fakat Spotify uygulamasından şarkı dinlediğimde Discord'dan gözükmüyor. Sorun nedir? Sil yükle yaptım değişmedi.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Ağustos 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlamasa webte nasıl gözüksün?
Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlamasa webte nasıl gözüksün?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 MESs¹¹ dedi: Bağlamasa webte nasıl gözüksün? Genişletmek için tıkla... Farklı siteden dinleyince gözüküyormus hocam.
MESs¹¹ dedi: Bağlamasa webte nasıl gözüksün? Genişletmek için tıkla... Farklı siteden dinleyince gözüküyormus hocam.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür.
Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür.
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #6 kaanofriviia dedi: Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Bununla gram alakası yok zaten bunları çok önceden yapmıştım. Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... kaanofriviia dedi: Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord'la ilgisi olmayan bir olay fakat anlayamadım nerede problem.
kaanofriviia dedi: Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Bununla gram alakası yok zaten bunları çok önceden yapmıştım. Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... kaanofriviia dedi: Discord ayarlardan bağlantılara gir oradan Spotify'ı bulup profilimde görüntüle ve durumumu Spotify olarak gösteri tiklersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Ulubatlı Souness dedi: Hesabınızı Spotify ile bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord'la ilgisi olmayan bir olay fakat anlayamadım nerede problem.