turker05 Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Uzun süredir DNS'le kullanıyordum fakat birden starting ekranında takılı kalmaya başladı. Chrome'dan falan denedim girmeyi oradan giriyor ama uygulamasında girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2025
Uzun süredir DNS'le kullanıyordum fakat birden starting ekranında takılı kalmaya başladı. Chrome'dan falan denedim girmeyi oradan giriyor ama uygulamasında girmiyor.
yigit4sky Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #2 düzeltebildin mi hocam bende de aynı Artı 0 Eksi
KS KS turker05 Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #3 yigit4sky dedi: Düzeltebildin mi hocam bende de aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 3 kez silip tekrar yükledim yok olmuyor bir süre Chrome üzerinden giriş yaptım en sonunda sildim Discord'u. Artı 0 Eksi
yigit4sky dedi: Düzeltebildin mi hocam bende de aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 3 kez silip tekrar yükledim yok olmuyor bir süre Chrome üzerinden giriş yaptım en sonunda sildim Discord'u.