Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Selamlar, bir Discord sunucusu için belli bir süre sonra otomatik rol verecek bir bota ihtiyacım var. Böyle bir bot bilen varsa alta yazabilir mi?
Selamlar, bir Discord sunucusu için belli bir süre sonra otomatik rol verecek bir bota ihtiyacım var. Böyle bir bot bilen varsa alta yazabilir mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 14 Haziran 2021 #2 Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg
Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 14 Haziran 2021 #3 Belli bir seviyeye ulaştığında mı vereceksiniz ?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 KenshiPochita dedi: Belli bir seviyeye ulaştığında mı vereceksiniz ? Genişletmek için tıkla... Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir.
KenshiPochita dedi: Belli bir seviyeye ulaştığında mı vereceksiniz ? Genişletmek için tıkla... Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 14 Haziran 2021 #5 Charlie Dickkerson dedi: Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... MEE6 Panelinde olması lazım. Kontrol edebilir misiniz ?
Charlie Dickkerson dedi: Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... MEE6 Panelinde olması lazım. Kontrol edebilir misiniz ?
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 14 Haziran 2021 #6 Charlie Dickkerson dedi: Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... MEE6 en iyisidir.
Charlie Dickkerson dedi: Belli bir seviye veya belli bir süre, ikisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... MEE6 en iyisidir.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #7 KenshiPochita dedi: MEE6 Panelinde olması lazım. Kontrol edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... MEE6'da yok sanırım. Dyno'ya bakıyorum şimdi.
KenshiPochita dedi: MEE6 Panelinde olması lazım. Kontrol edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... MEE6'da yok sanırım. Dyno'ya bakıyorum şimdi.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 14 Haziran 2021 #8 Charlie Dickkerson dedi: MEE6'da yok sanırım. Dyno'ya bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Level sistemine gireceksiniz, ama galiba premium.
Charlie Dickkerson dedi: MEE6'da yok sanırım. Dyno'ya bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Level sistemine gireceksiniz, ama galiba premium.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #9 Tim dedi: Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg Genişletmek için tıkla... Dyno ile yaptım istediğim şeyi. Teşekkürler. Afelyoss dedi: Level sistemine gireceksiniz, ama galiba premium. Genişletmek için tıkla... MEE6'ya bunun için 40 TL vermek istemiyorum, teşekkürler önerin için.
Tim dedi: Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg Genişletmek için tıkla... Dyno ile yaptım istediğim şeyi. Teşekkürler. Afelyoss dedi: Level sistemine gireceksiniz, ama galiba premium. Genişletmek için tıkla... MEE6'ya bunun için 40 TL vermek istemiyorum, teşekkürler önerin için.