Discord Süresiz Ban Yedim

Spencer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Discord da arkadaşlarımla oyun oynarken bir anda Discordum çöktü tekrar girmeye çalıştığımda update failed dedi bende sorun oldu deyip silip yüklemeye çalıştığımda "You are being blocked from accessing our API temporarily due to exceeding our rate limits frequently" diye bir hata verdi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-04-27 190059.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-27 190059.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 264
Kötü kodlanmış bot ile çok fazla istek yollamışsın gibi geliyor bana.
Botlar nasıl kullanılır, ne yapılır, ne edilir hiç bilmiyorum. Ama bot kullanıyorsan onu iptal etmeyi denemeni tavsiye ederim.

Bakacak arkadaşlar için senin ekran görüntüsü olarak paylaştığın linki bırakayım.

Kötü kodlanmış bot ile çok fazla istek yollamışsın gibi geliyor bana.
Botlar nasıl kullanılır, ne yapılır, ne edilir hiç bilmiyorum. Ama bot kullanıyorsan onu iptal etmeyi denemeni tavsiye ederim.

Bakacak arkadaşlar için senin ekran görüntüsü olarak paylaştığın linki bırakayım.

Evet, Discord'da belirli bir sınır var. Mesela bazı rengarenk rol botları var ve sürekli renk değiştirdiklerinden yapımcısı banlanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı