noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Merhaba, bir Discord sunucusu açtım. URL alıp afiş ekledim. Linki attığımda, bende 1. görseldeki gibi gözüküyor. Ancak arkadaşımda 2. görseldeki gibi, afişteki GIF görünüyor. Benim de onunki gibi görünmesi için ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Merhaba, bir Discord sunucusu açtım. URL alıp afiş ekledim. Linki attığımda, bende 1. görseldeki gibi gözüküyor. Ancak arkadaşımda 2. görseldeki gibi, afişteki GIF görünüyor. Benim de onunki gibi görünmesi için ne yapmam gerekiyor?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 26 Haziran 2025 #2 Discord Nitro alacaksınız ve sunucunuza takviyesi yapacaksınız öyle gelir afiş ekleme özelliği.
noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 Taeones dedi: Discord Nitro alacaksınız ve sunucunuza takviyesi yapacaksınız öyle gelir afiş ekleme özelliği. Genişletmek için tıkla... sunucular aynı ve diğer arkadaşımdada nitro yok
Taeones dedi: Discord Nitro alacaksınız ve sunucunuza takviyesi yapacaksınız öyle gelir afiş ekleme özelliği. Genişletmek için tıkla... sunucular aynı ve diğer arkadaşımdada nitro yok
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 26 Haziran 2025 #4 noava dedi: sunucular aynı ve diğer arkadaşımdada nitro yok Genişletmek için tıkla... Nitro olmadığı için zaten oluyor hocam.
noava dedi: sunucular aynı ve diğer arkadaşımdada nitro yok Genişletmek için tıkla... Nitro olmadığı için zaten oluyor hocam.
noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 Taeones dedi: Nitro olmadığı için zaten oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımdada Nitro yok 2 sunucunun linkide aynı ama onda GIF gözüküyor.
Taeones dedi: Nitro olmadığı için zaten oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımdada Nitro yok 2 sunucunun linkide aynı ama onda GIF gözüküyor.