grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Google üzerinden girmek istediğim sunucunun ismni yazdım ve Discord bağlantı daveti üzerinden sunucuya katıldım virüs bulaşır mı?
Google üzerinden girmek istediğim sunucunun ismni yazdım ve Discord bağlantı daveti üzerinden sunucuya katıldım virüs bulaşır mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.938 Çözümler 245 25 Temmuz 2024 #2 grrpaow dedi: Google üzerinden girmek istediğim sunucunun ismni yazdım ve Discord bağlantı daveti üzerinden sunucuya katıldım virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz.
grrpaow dedi: Google üzerinden girmek istediğim sunucunun ismni yazdım ve Discord bağlantı daveti üzerinden sunucuya katıldım virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz.
U Ufukhai Decapat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 453 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 davet linki gerçekse tehlikeli olmaz , ama gerçek davet linkine benzetip davet linkine yönlendirilmişse tehlikeli olabilir.
davet linki gerçekse tehlikeli olmaz , ama gerçek davet linkine benzetip davet linkine yönlendirilmişse tehlikeli olabilir.
SefaYalcin_Tr Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #5 .gg/davetkodu şeklinde olan linklerden herhangi bir sorun olmaz
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 Ufukhai dedi: Davet linki gerçekse tehlikeli olmaz, ama gerçek davet linkine benzetip davet linkine yönlendirilmişse tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır sunucu ismini yazdım direkt Discord sitesi üzerinden katıldım.
Ufukhai dedi: Davet linki gerçekse tehlikeli olmaz, ama gerçek davet linkine benzetip davet linkine yönlendirilmişse tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır sunucu ismini yazdım direkt Discord sitesi üzerinden katıldım.