6 674120 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 33 27 Haziran 2024 #1 Selamın aleyküm Discord sunucu kurdum birilerine mod admin verdiğimde patlatmasınlar diye öneride bulunabilir misiniz ve ban sınırı nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Selamın aleyküm Discord sunucu kurdum birilerine mod admin verdiğimde patlatmasınlar diye öneride bulunabilir misiniz ve ban sınırı nasıl yapabilirim?
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 674120 dedi: Selamın aleyküm Discord sunucu kurdum birilerine mod admin verdiğimde patlatmasınlar diye öneride bulunabilir misiniz ve ban sınırı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenmediğiniz kişiye neden yetki veriyorsunuz?
674120 dedi: Selamın aleyküm Discord sunucu kurdum birilerine mod admin verdiğimde patlatmasınlar diye öneride bulunabilir misiniz ve ban sınırı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenmediğiniz kişiye neden yetki veriyorsunuz?
6 674120 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 33 27 Haziran 2024 #3 koniquest dedi: Güvenmediğiniz kişiye neden yetki veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yetki verdim demedimki sunucu kuruyorum yetki verirken ya ihanet kalkisdiginda herkese ban atmaya çalıştığında ne yapacağım onu sordum yani ban sinir botu ya da ayarlama var mı?
koniquest dedi: Güvenmediğiniz kişiye neden yetki veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yetki verdim demedimki sunucu kuruyorum yetki verirken ya ihanet kalkisdiginda herkese ban atmaya çalıştığında ne yapacağım onu sordum yani ban sinir botu ya da ayarlama var mı?
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 674120 dedi: ihanet kalkisdiginda herkese ban atmaya çalıştığında Genişletmek için tıkla... Yetki vermeyecekseniz nasıl "ban atacak"?
674120 dedi: ihanet kalkisdiginda herkese ban atmaya çalıştığında Genişletmek için tıkla... Yetki vermeyecekseniz nasıl "ban atacak"?