Emirefetheh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 58 16 Eylül 2021 #1 Başlıktan da anlaşılacağı üzere Discord için sunucu içi sanal para gönderme botu arıyorum fakat bulamıyorum. Bildiğiniz bir bot var mı?
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Discord için sunucu içi sanal para gönderme botu arıyorum fakat bulamıyorum. Bildiğiniz bir bot var mı?
rootsh Megapat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 372 16 Eylül 2021 #2 Add OwO Discord Bot | The #1 Discord Bot List Keep track of your OwOs and compete globally! Hunt for animals and fight other users! top.gg
Add OwO Discord Bot | The #1 Discord Bot List Keep track of your OwOs and compete globally! Hunt for animals and fight other users! top.gg
Emirefetheh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 58 16 Eylül 2021 #3 rootsh dedi: Add OwO Discord Bot | The #1 Discord Bot List Keep track of your OwOs and compete globally! Hunt for animals and fight other users! top.gg Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın, benim demek istediğim sunucu içi bir para birimi olacak ve bu para birimine göre !paraver @ kullanıcı tarzı bir komut ile para vereceğiz. Roleplay sunucularında olduğu gibi.
rootsh dedi: Add OwO Discord Bot | The #1 Discord Bot List Keep track of your OwOs and compete globally! Hunt for animals and fight other users! top.gg Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın, benim demek istediğim sunucu içi bir para birimi olacak ve bu para birimine göre !paraver @ kullanıcı tarzı bir komut ile para vereceğiz. Roleplay sunucularında olduğu gibi.