Arda_1905 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 16 Kasım 2023 #2 Arda_1905 dedi: Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Twitch üzerinden yayınlarda insanlara söyle. Twitch hakkımda bölümüne linkini koy.
Arda_1905 dedi: Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Twitch üzerinden yayınlarda insanlara söyle. Twitch hakkımda bölümüne linkini koy.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.167 Makaleler 10 Çözümler 59 16 Kasım 2023 #3 Arda_1905 dedi: Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Twitch Hesabınızın linki var mı? Destek olmazsak ayıptır.
Arda_1905 dedi: Twitch'te yayın yaptığım için bir Discord suncusu oluşturdum. Sunucuyu nasıl reklamlayabilirim? Bu tarz paralı veya ücretsiz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Twitch Hesabınızın linki var mı? Destek olmazsak ayıptır.
Arda_1905 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 328914 dedi: Twitch Hesabınızın linki var mı? Destek olmazsak ayıptır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
328914 dedi: Twitch Hesabınızın linki var mı? Destek olmazsak ayıptır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et