kaandny Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Selam, bugün Discord serverinde bir süredir bulunanlara rol nasıl verilir onu göstereceğim. Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg 1.adım: Dyno paneline girip Auto roles kısmına tıkla. 2.adım: Select role kısmından verilecek rolü seç. 3.adım: Delay kısmına üye servere girdikten kaç dakika sonra rol verileceğini yaz ve add a tıkla ve bitti.
Selam, bugün Discord serverinde bir süredir bulunanlara rol nasıl verilir onu göstereceğim. Dyno - Discord platform Dyno offers a powerful community bot and a place to advertise your server, easy and free. dyno.gg 1.adım: Dyno paneline girip Auto roles kısmına tıkla. 2.adım: Select role kısmından verilecek rolü seç. 3.adım: Delay kısmına üye servere girdikten kaç dakika sonra rol verileceğini yaz ve add a tıkla ve bitti.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #2 Eline sağlık.
kaandny Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şebnem Ferah dedi: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda nasip olursa Discord'daki botlar ile temel düzeyde neler yapılacağını anlattığım bir blog yayınlayacağım inşallah güzel olur. Son düzenleme: 18 Kasım 2023
Şebnem Ferah dedi: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Şebnem Ferah dedi: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda nasip olursa Discord'daki botlar ile temel düzeyde neler yapılacağını anlattığım bir blog yayınlayacağım inşallah güzel olur.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #4 kaandny dedi: Yakın zamanda nasip olursa Discord'daki botlar ile temel düzeyde neler yapılacağını anlattığım bir blog yayınlayacağım inşallah güzel olur. Genişletmek için tıkla... Güzel olur umarım, etiketleyebilirsiniz beni.
kaandny dedi: Yakın zamanda nasip olursa Discord'daki botlar ile temel düzeyde neler yapılacağını anlattığım bir blog yayınlayacağım inşallah güzel olur. Genişletmek için tıkla... Güzel olur umarım, etiketleyebilirsiniz beni.