Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 431 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #1 Selam dostlar, fazla bilgim yok ama rol sanırsam perfored yazıyordu sunucumuzda, o ne oluyor? Kurucu vb yazdığı yerde. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Selam dostlar, fazla bilgim yok ama rol sanırsam perfored yazıyordu sunucumuzda, o ne oluyor? Kurucu vb yazdığı yerde.
E ekremakyuz Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^>
Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^>
Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 431 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #3 ekremakyuz dedi: Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^> Genişletmek için tıkla... Maalesef sunucudan ayrıldığım için atamıyorum. ekremakyuz dedi: Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^> Genişletmek için tıkla... Üyeler kısmında kurucu çevrimiçi çevrimdışı vb yazıyor ya orada ben ayrı bir sekme içinde perfored tarzı bir şey yazıyordu.
ekremakyuz dedi: Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^> Genişletmek için tıkla... Maalesef sunucudan ayrıldığım için atamıyorum. ekremakyuz dedi: Kaç yıldır Discord kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum. Resim vb. iletirseniz analiz edebilirim. Bu şekilde pek anlam veremedim ^^> Genişletmek için tıkla... Üyeler kısmında kurucu çevrimiçi çevrimdışı vb yazıyor ya orada ben ayrı bir sekme içinde perfored tarzı bir şey yazıyordu.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 Buyuk ihtimalle rolden bahsediyorsunuz siz. Roller kısmında ayrı göster seçilmiştir. Baska bir anlami olamaz.
Buyuk ihtimalle rolden bahsediyorsunuz siz. Roller kısmında ayrı göster seçilmiştir. Baska bir anlami olamaz.
Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2023 #5 Umut Nas dedi: Buyuk ihtimalle rolden bahsediyorsunuz siz. Roller kısmında ayrı göster seçilmiştir. Baska bir anlami olamaz. Eki Görüntüle 1862578 Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız beyaz temada nasıl kullanıyorsunuz hocam gözleriniz acımıyor mu?
Umut Nas dedi: Buyuk ihtimalle rolden bahsediyorsunuz siz. Roller kısmında ayrı göster seçilmiştir. Baska bir anlami olamaz. Eki Görüntüle 1862578 Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız beyaz temada nasıl kullanıyorsunuz hocam gözleriniz acımıyor mu?