BilgeEşek Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Not: Telefondan girebiliyorum sunuculara haberiniz olsun.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #2 BilgeEşek dedi: Not: Telefondan girebiliyorum sunuculara haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bir hata mesajı var mı peki?
BilgeEşek dedi: Not: Telefondan girebiliyorum sunuculara haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bir hata mesajı var mı peki?
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Eylül 2024 #3 Yeni sunuculara mı katılamıyorsunuz, mevcut sunucularınıza mı tıkladığınızda açılmıyor, biraz bilgi verin ki derdinizi anlayalım.
Yeni sunuculara mı katılamıyorsunuz, mevcut sunucularınıza mı tıkladığınızda açılmıyor, biraz bilgi verin ki derdinizi anlayalım.
BilgeEşek Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Angelic dedi: Yeni sunuculara mı katılamıyorsunuz, mevcut sunucularınıza mı tıkladığınızda açılmıyor, biraz bilgi verin ki derdinizi anlayalım. Genişletmek için tıkla... Yeni sunuculara girdiğimde hepsi davet süresi bitti diyor uchiha249 dedi: Bir hata mesajı var mı peki? Genişletmek için tıkla... Normal davet süresi geçti diyor ama hepsi Arkadaşlar çözümü buldum görev yönetisinden Discord'u kapayın otomatik güncelleniyor ve düzeliyor
Angelic dedi: Yeni sunuculara mı katılamıyorsunuz, mevcut sunucularınıza mı tıkladığınızda açılmıyor, biraz bilgi verin ki derdinizi anlayalım. Genişletmek için tıkla... Yeni sunuculara girdiğimde hepsi davet süresi bitti diyor uchiha249 dedi: Bir hata mesajı var mı peki? Genişletmek için tıkla... Normal davet süresi geçti diyor ama hepsi Arkadaşlar çözümü buldum görev yönetisinden Discord'u kapayın otomatik güncelleniyor ve düzeliyor