Discord sunucuma nasıl insan çekebilirim?

Merhaba. 13 gün önce bir arkadaşımdan ilham alarak kendime bir Discord sunucusu kurdum. Sunucumu yaklaşık olarak hizaya soktum. Fakat, şöyle bir durum var ki 10 kişi dışında sunucumda kimse yok. Sunucumu kurduğum günden beri insan çekiyorum ama aktif olmayanları (4-5 gün) banladığım için az kişi var. DM yolu ile çekiyorum ama o da çok yavaş oluyor. Sunucum hazır, j4j veya DM dışında nasıl insan çekebilirim.
Not: Çekiliş yapıyorum özellikle owo cash.
Not: Sunucum oyun (özellikle HOI4 ve Minecraft) ağırlıklı.

Aktif olmayanları banlamayın. Sunucunuz büyümez.
Twitchte yayın filan açın sisteminiz iyiyse

DISBOARD | Public Discord Server List
Burası harika bir yer sunucu büyütmede çok işe yarıyor. Sunucuna botu ekliyorsun ve 3 saate bir !bump yazııyorsun ve sunucun sitede öne çıkıyor çok insan geliyor.
Teşekkür ederim deneyeceğim.

Aktif olmayanları banlamayın.
Twitchte yayın filan açın sisteminiz iyiyse
Aktif olmayan dediğim 4 5 gündür sunucuda online gözükmesine rağmen yazmayan, veya sadece sa as yazıp offline olanlar. Depremzede olduğum için internet problemim var onu ancak yaz tatilinde deneyebilirim.

Online iken everyone atsam bile gelmiyorlar.
Aktif olmayanları banlamayın. Sunucunuz büyümez.
Twitchte yayın filan açın sisteminiz iOnline

Düzgün bir sohbet oluşursa siz çağırmadan gelirler.

Disboard + başka sunucularla partnerlik.

Aktif olarak yazmasamda üye olduğun birçok sunucu var. Sizin yaptığınızı tek yapanlar borsa üzerine olan zaten davetiye ile üye kabul eden küçük sunucular oyun oynanan meme falan paylaşılan bir sunucu ise 5 gün yazmadı diye kimseyi banlamamanız lazım.

Ben everyone atıyorum, yazıyorum gün içerisinde, ama kendisi online olmasına rağmen bakmıyorsa banlıyorum.

Düzgün bir sohbet oluşursa siz çağırmadan gelirler.
Kim davet edecekki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…