Discord sunucuma nasıl üye çekebilirim?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bazılarınız belki biliyordur GTA Online Türkiye'nin bir sunucusu var. Ben o sunucudan ilham alarak bir GTA sunucusu oluşturdum ve oluşturalı 3 gün oldu. Şu an 15 üye fakat daha çok insan çekemiyorum. Arkadaşım eskiden başka bir GTA sunucusu açmıştı ve 2 günde 50 kişi kasmıştı, nasıl yaptığını sorduğumda DM reklam yaptığını söyledi fakat ben yapınca gelmiyorlar ya da geldikten sonra çıkıyorlar ki sunucularımız arasında benimkisi daha iyi. Sunucumu büyütmem için ne yapmam lazım? (15 kişi var bu gece etkinlik oluşturdum insanlar Online olmasına rağmen kimse gelmedi.)
notlar:
Sunucunun amacı: GTA Online Türkiye sunucusundan banlananlar ya da daha az toxic olan bir kitlede oynamak isteyenlere özel bir ortam. Amaç sosyal bir ortam oluşturmak ve her gece etkinlik yaparak eğlenmek.
insanlar sunucuma neden gelsin: dediğim gibi GTA Online Türkiye sunucusundan banlanan ve bu yüzden oyundan zevk alamayan birçok kişi var, bu yüzden bu sunucuyu açtık ve bu sayede banlansalar dahi bu sunucuda oynayıp zevk alabilirler. Ayrıca yetkililer sıkıca tembihlenip eğitime sokulduktan sonra yetkili oldukları için toxic kitle veya hileli kitle de olmuyor.
neden sunucumu büyütmek istiyorum: GTA Online Türkiye sunucusunda benim gördüğüm çok toxic kitle veya hileler var, genelde oyuna girdiğinizde oyununuz çöküyor vb. bunların önüne geçmek ve diğer insanların da eğlenmesi için bu sunucuyu açtım. Hem bu sayede toxic, hile olan kişileri atabiliyor, hem ben hem de diğer kişiler eğlenebiliyor.
diğer: DM'den reklam dediğim gibi çok işe yaramadı, j4j çok aktif olmuyor + çoğu zaman İngilizce kişiler var ve daha sonrasında çıkıyorlar sunucudan, GT yapmayı deneyebilirim ama gene aktif olmazlar ve çıkabilirler de. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı