BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Askeri RP sunucumuz var onun için reklama ihtiyacımız nerede yapabiliriz nasıl yapabiliriz?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #2 Discord'da nasıl RP yapıyorsunuz merak ettim. Klasik Meta şirketi mecralardan reklam verebilirsiniz.
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 BlueAim dedi: Askeri RP sunucumuz var onun için reklama ihtiyacımız nerede yapabiliriz nasıl yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... İnstagram'da reklam yapanlar gördüm. Komik konuşmaları ss alıp atıyorlardı siz de öyle yapabilirsiniz.
BlueAim dedi: Askeri RP sunucumuz var onun için reklama ihtiyacımız nerede yapabiliriz nasıl yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... İnstagram'da reklam yapanlar gördüm. Komik konuşmaları ss alıp atıyorlardı siz de öyle yapabilirsiniz.
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 armas dedi: Discord'da nasıl RP yapıyorsunuz merak ettim. Klasik meta şirketi mecralardan reklam verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden yapmıyoruz Arma 3 üzerinden. Bir de bana akıl verin Arma 3 oynayan insanları nasıl çekeceğim
armas dedi: Discord'da nasıl RP yapıyorsunuz merak ettim. Klasik meta şirketi mecralardan reklam verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden yapmıyoruz Arma 3 üzerinden. Bir de bana akıl verin Arma 3 oynayan insanları nasıl çekeceğim