Legend Sirius Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Benim bir Discord sunucum var. Bu sunucuya bir tane kayıt yetkilisi bulmam lazım ama kimseyi bulamadım. Bunlarla ilgilenen birini nereden veya nasıl bulabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Benim bir Discord sunucum var. Bu sunucuya bir tane kayıt yetkilisi bulmam lazım ama kimseyi bulamadım. Bunlarla ilgilenen birini nereden veya nasıl bulabilirim?
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Kanka duyurulara msg at kayıt sorumlu yetkilisi olmak isteyen DM vs gibisinden?
Legend Sirius Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 HarunEnTeR dedi: Kanka duyurulara msg at kayıt sorumlu yetkilisi olmak isteyen DM vs gibisinden? Genişletmek için tıkla... Knk sunucuda kimse yok açıcam ama ilk başta yetkili birini alarak rol vermesini sağlıcam
HarunEnTeR dedi: Kanka duyurulara msg at kayıt sorumlu yetkilisi olmak isteyen DM vs gibisinden? Genişletmek için tıkla... Knk sunucuda kimse yok açıcam ama ilk başta yetkili birini alarak rol vermesini sağlıcam
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Legend Sirius dedi: Kanka sunucuda kimse yok açacağım ama ilk başta yetkili birini alarak rol vermesini sağlıcam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla konuş kabul ederlerse onlar olsun
Legend Sirius dedi: Kanka sunucuda kimse yok açacağım ama ilk başta yetkili birini alarak rol vermesini sağlıcam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla konuş kabul ederlerse onlar olsun
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 Fazlı Baştürk#6549 ben olabilirim, veya arkadaşlarınızdan sunucunuzdan birisini seçebilirsiniz.