Son Demokrat Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Merhaba bir Discord sunucum var. Konusu WW2. fakat 3 4 aydır fark ettim ki galiba bu konsept tutmuyor. Sunucunun gelişmesi için tutacak bir konsept önerebilir misiniz? Kanallar da şu şekilde şu şekilde:
Merhaba bir Discord sunucum var. Konusu WW2. fakat 3 4 aydır fark ettim ki galiba bu konsept tutmuyor. Sunucunun gelişmesi için tutacak bir konsept önerebilir misiniz? Kanallar da şu şekilde şu şekilde:
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #2 Bu kadar şeye gerek yok bence eğer siyaset falan seviyorsanız siyaset RP tarzı bir şey olabilir.
Son Demokrat Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Liberte Sergen dedi: Bu kadar şeye gerek yok bence eğer siyaset falan seviyorsanız siyaset RP tarzı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi kısımlar gereksiz size göre ?
Liberte Sergen dedi: Bu kadar şeye gerek yok bence eğer siyaset falan seviyorsanız siyaset RP tarzı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi kısımlar gereksiz size göre ?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #4 Son Demokrat dedi: Mesela hangi kısımlar gereksiz size göre? Genişletmek için tıkla... Ötüken birliği ve çok fazla gereksiz ses kanalı var.
Son Demokrat dedi: Mesela hangi kısımlar gereksiz size göre? Genişletmek için tıkla... Ötüken birliği ve çok fazla gereksiz ses kanalı var.
Son Demokrat Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Liberte Sergen dedi: Ötüken birliği ve çok fazla gereksiz ses kanalı var. Genişletmek için tıkla... Sunucu tasarımını değiştirdim ses kanallarını 2 ye indirgedim oyun seslileri aşağı taşıdım tasarımı değiştirdim Ötüken birliği mecbur.
Liberte Sergen dedi: Ötüken birliği ve çok fazla gereksiz ses kanalı var. Genişletmek için tıkla... Sunucu tasarımını değiştirdim ses kanallarını 2 ye indirgedim oyun seslileri aşağı taşıdım tasarımı değiştirdim Ötüken birliği mecbur.