Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Uygulama ile de olsa fark etmez. Sunucu güzelleştirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Edit: boyuta eklenecek nasıl yapılır bir arkadaşım için soruyorum.
Uygulama ile de olsa fark etmez. Sunucu güzelleştirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Edit: boyuta eklenecek nasıl yapılır bir arkadaşım için soruyorum.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #2 Wiera dedi: Uygulama ile de olsa fark etmez. Sunucu güzelleştirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Bot ekleyebilirsin mc-at mee6 şimşek vb. yazı fontları emojiler.
Wiera dedi: Uygulama ile de olsa fark etmez. Sunucu güzelleştirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Bot ekleyebilirsin mc-at mee6 şimşek vb. yazı fontları emojiler.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 7 Mayıs 2021 #3 Hazır bir şekilde serverınızı oluşturabilirsiniz Discord Sunucu Şablonları fakat diğer botlarda şart mute sistemi falan şart.
Hazır bir şekilde serverınızı oluşturabilirsiniz Discord Sunucu Şablonları fakat diğer botlarda şart mute sistemi falan şart.
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 Yani nasıl yapacağım ile ilgili bir rehber gibi bir şey var mı acaba ben yapmayı bilmiyorum da anlamam o işlerden.
Yani nasıl yapacağım ile ilgili bir rehber gibi bir şey var mı acaba ben yapmayı bilmiyorum da anlamam o işlerden.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #5 Wiera dedi: Yani nasıl yapacağım ile ilgili bir rehber gibi bir şey var mı acaba ben yapmayı bilmiyorum da anlamam o işlerden. Genişletmek için tıkla... YouTube botlar için sunucu ayarları ile videolar var (örnek: MC-at kayıt sistemi)
Wiera dedi: Yani nasıl yapacağım ile ilgili bir rehber gibi bir şey var mı acaba ben yapmayı bilmiyorum da anlamam o işlerden. Genişletmek için tıkla... YouTube botlar için sunucu ayarları ile videolar var (örnek: MC-at kayıt sistemi)