Discord sunucusu nasıl geliştirilir?

legend5484

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Discord sunucumu j4j olmadan nasıl geliştireceğim? Sunucumun kişi sayısı tabii söz konusudur.

Discord sunucumu j4j olmadan nasıl geliştireceğim? Sunucumun kişi sayısı tabii söz konusudur.
Çekiliş, reklam, kişiye hitap eden bir sunucu olması lazım bir de. Bunun dışında pek aklıma bir şey gelmedi.

Katıldığın ortamlarda çağır insanları . Oyunlarda chate yaz ( Yasaklık durumunu bilmiyorum ) .

Çekiliş yapmalısın gelişmen zor biraz yoksa, çevren olması lazım bir de çekiliş yaparsan çok üye gelir aktif bir kitleye sahip olursun.

Reklam olur mu bilmiyorum ama istersen buraya sunucunun konusunu ve yaptığınız etkinlikleri yazarak link at. Eğer ilgilenenler olursa katılırlar.

Bir tek ben mi amaçsız sunuculara katılmayı sevmiyorum? Girdiğim Discord sunucusunun bir amacı olmalı. Mesela oyunların resmi Discord sunucularına katılıyorum çünkü kendi oyunları ile ilgili haberler ve çekilişler yapıyorlar. Veya mesela İngilizce veya programlamayla ilgili tartışmak, öğrenmek için sunucular var. Onlara katılıyorum.

Kısacası insanların sunucunuza katılması için bir sebebi olmalı.

Buraya veya imzaya sunucu eklemek kesinlikle yasak hocam.
Biliyorum ama J4J olmadan üye çekme sıkıntısı yaşıyorum. Bir türlü çözemiyorum bu sorunu.
Çekiliş, reklam, kişiye hitap eden bir sunucu olması lazım bir de. Bunun dışında pek aklıma bir şey gelmedi.
Sunucumu kullandığım botların destek sunucularında tanıttım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…