theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #1 Evet benim şu an bir sunucum var onun aynısını tekrar yapmak istiyorum ama bot atmadır kanal açmadır vesaire üşeniyorum. Nasıl yaparım aynı sunucuyu nasıl kopyalarım? Bunun bir yolu var mıdır?
Evet benim şu an bir sunucum var onun aynısını tekrar yapmak istiyorum ama bot atmadır kanal açmadır vesaire üşeniyorum. Nasıl yaparım aynı sunucuyu nasıl kopyalarım? Bunun bir yolu var mıdır?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Sunucu ayarlarından şema oluşturup şemayı kopyalayın sonra boş biyere atıp o şema ile sunucuyu açın.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 14 Ağustos 2022 #3 Sunucu ayarlarından şablon oluşturmayı seçebilirsin. Ama botları yeniden atmak zorundasın.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #4 286313 dedi: Sunucu ayarlarından şablon oluşturmayı seçebilirsin. Ama botları yeniden atmak zorundasın. Eki Görüntüle 1485640 Genişletmek için tıkla... Tamam botlar yine çok sorun değil. 286313 dedi: Sunucu ayarlarından şablon oluşturmayı seçebilirsin. Ama botları yeniden atmak zorundasın. Eki Görüntüle 1485640 Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Allah razı olsun çok büyük yükten kurtardınız beni. Son düzenleme: 14 Ağustos 2022
286313 dedi: Sunucu ayarlarından şablon oluşturmayı seçebilirsin. Ama botları yeniden atmak zorundasın. Eki Görüntüle 1485640 Genişletmek için tıkla... Tamam botlar yine çok sorun değil. 286313 dedi: Sunucu ayarlarından şablon oluşturmayı seçebilirsin. Ama botları yeniden atmak zorundasın. Eki Görüntüle 1485640 Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Allah razı olsun çok büyük yükten kurtardınız beni.
Biontis Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 AlperInferno dedi: Sunucu ayarlarından şema oluşturup şemayı kopyalayın sonra boş biyere atıp o şema ile sunucuyu açın. Genişletmek için tıkla... gerçekten çok teşekkürler theumtkyd dedi: Tamam botlar yine çok sorun değil. Hocam vallahi Allah razı olsun çok büyük yükten kurtardınız beni. Genişletmek için tıkla... gerçekten çok teşekkürler
AlperInferno dedi: Sunucu ayarlarından şema oluşturup şemayı kopyalayın sonra boş biyere atıp o şema ile sunucuyu açın. Genişletmek için tıkla... gerçekten çok teşekkürler theumtkyd dedi: Tamam botlar yine çok sorun değil. Hocam vallahi Allah razı olsun çok büyük yükten kurtardınız beni. Genişletmek için tıkla... gerçekten çok teşekkürler