bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Discord'da bir tane sunucu yapmak istiyorum ve yeniyim. Yardımda bulunucak var mı? Kayıt gibi şeyler için?
Discord'da bir tane sunucu yapmak istiyorum ve yeniyim. Yardımda bulunucak var mı? Kayıt gibi şeyler için?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.082 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Nasıl yapılacağını gösterebilirim, birkaç kanal ayarı için de yardımcı olurum.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2023 #3 bugra7834 dedi: Discord'da bir tane sunucu yapmak istiyorum ve yeniyim. Yardımda bulunucak var mı? Kayıt gibi şeyler için? Genişletmek için tıkla... Kayıt sistemleri botlar tarafından sağlanıyor. ErensiBot'u araştırabilirsiniz.
bugra7834 dedi: Discord'da bir tane sunucu yapmak istiyorum ve yeniyim. Yardımda bulunucak var mı? Kayıt gibi şeyler için? Genişletmek için tıkla... Kayıt sistemleri botlar tarafından sağlanıyor. ErensiBot'u araştırabilirsiniz.
Zayberk Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 137 Yer Bursa/Türkiye 8 Şubat 2023 #4 enesaak dedi: Kayıt sistemleri botlar tarafından sağlanıyor. ErensiBot'u araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erensibot sadece kayıt ve hoş geldin işine yarıyor bence. Daha moderatörlük ayarları falansa ProBot daha iyi, Sonra eğlence için Cortex ve OwO var. Marpel de yardımcı olabilir, müzik için Vexera, bir de eğlenceye Dank Memer'ı da ekleyebilirsin.
enesaak dedi: Kayıt sistemleri botlar tarafından sağlanıyor. ErensiBot'u araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erensibot sadece kayıt ve hoş geldin işine yarıyor bence. Daha moderatörlük ayarları falansa ProBot daha iyi, Sonra eğlence için Cortex ve OwO var. Marpel de yardımcı olabilir, müzik için Vexera, bir de eğlenceye Dank Memer'ı da ekleyebilirsin.
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 iKayraOnur dedi: Nasıl yapılacağını gösterebilirim, birkaç kanal ayarı için de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... DJ verir misin oradan konşuruz.
iKayraOnur dedi: Nasıl yapılacağını gösterebilirim, birkaç kanal ayarı için de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... DJ verir misin oradan konşuruz.