RADAHN Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Selamlar. Sunucunun birçok ayarını yaptım ama Pro bot ile geçici kanal oluşturduğumda oluşturan kişi kanalın adını düzenleyemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Selamlar. Sunucunun birçok ayarını yaptım ama Pro bot ile geçici kanal oluşturduğumda oluşturan kişi kanalın adını düzenleyemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 16 Haziran 2025 #2 Kanal adını sanırım geçici kanalı oluştururken veriyorsunuz. Onunu dışında bota yeterli izinleri vermemiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kanal adını sanırım geçici kanalı oluştururken veriyorsunuz. Onunu dışında bota yeterli izinleri vermemiş olabilirsiniz.
KS KS RADAHN Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Kuzgun_81 dedi: Kanal adını sanırım geçici kanalı oluştururken veriyorsunuz. Onunu dışında bota yeterli izinleri vermemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları açtım ama biri katılınca kanalın adını değiştiremiyor hemen altındaki durumu değiştirebiliyor anlamadım bende bunu neden olmuyor Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Kanal adını sanırım geçici kanalı oluştururken veriyorsunuz. Onunu dışında bota yeterli izinleri vermemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları açtım ama biri katılınca kanalın adını değiştiremiyor hemen altındaki durumu değiştirebiliyor anlamadım bende bunu neden olmuyor