K KopruluEren Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Discord'da everyone atmama rağmen kimseye bildirim gitmiyor, yan hesabımda denedim ama bildirim hiçbir şekilde gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024
Discord'da everyone atmama rağmen kimseye bildirim gitmiyor, yan hesabımda denedim ama bildirim hiçbir şekilde gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.343 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 18 Şubat 2024 #2 Muhtemelen sunucuda @everyone ve @here atma iznin yok.
K KopruluEren Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 steelumut dedi: Muhtemelen sunucuda @everyone ve @here atma iznin yok. Genişletmek için tıkla... Rolümde tüm yetkiler var sunucunun sahibi benim ama anlamış değilim.
steelumut dedi: Muhtemelen sunucuda @everyone ve @here atma iznin yok. Genişletmek için tıkla... Rolümde tüm yetkiler var sunucunun sahibi benim ama anlamış değilim.