2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 6 Kasım 2020 #1 Bir DC sunucum var. Sunucu büyük ve insanlar spamlarla beraber rahatsız edici şarkılar vs. açıyorlar. Bunun için bazı linkleri ve kelimeleri yasaklamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Bir DC sunucum var. Sunucu büyük ve insanlar spamlarla beraber rahatsız edici şarkılar vs. açıyorlar. Bunun için bazı linkleri ve kelimeleri yasaklamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
D Doğu Şimşek Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #11 ardarda13 dedi: Başka bir konu açın etiketleyin yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... hocam buranın yabancısıyım nasıl kulanır tam olarak bilmiyorum size ulaşabileceğim bir adresten yazsam daha sağlıklı olur Artı 0 Eksi
ardarda13 dedi: Başka bir konu açın etiketleyin yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... hocam buranın yabancısıyım nasıl kulanır tam olarak bilmiyorum size ulaşabileceğim bir adresten yazsam daha sağlıklı olur
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #12 Doğu Şimşek dedi: hocam buranın yabancısıyım nasıl kulanır tam olarak bilmiyorum size ulaşabileceğim bir adresten yazsam daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... İnstagramdan ulaşabilirsiniz. arda._.z Artı 0 Eksi
Doğu Şimşek dedi: hocam buranın yabancısıyım nasıl kulanır tam olarak bilmiyorum size ulaşabileceğim bir adresten yazsam daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... İnstagramdan ulaşabilirsiniz. arda._.z