Discord sunucusundan ayrılamıyorum

nexi288

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım Discord üzerinden bir sunucu linki paylaştı ve çıkılmadığını söyledi. Bende merak edip tıkladım ve gerçekten çıkılmıyordu. Konuyla ilgili olarak sizden yardım istiyorum. Çünkü sunucudan ayrıl tuşuna telefondan da bilgisayardan da hangi türlü basarsam basayim sunucudan ayrılmıyor. Kafayı yemek üzereyim rica ediyorum yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 274
Hocam bize de atar mısınız merak ettim bi deneyeyim. Discord sunucusuna yazabilirsiniz. Hatta topluca yazarsak belki direk yardım ederler.

Davet kabul edilemiyor diyor.

Girdim hocam harbiden çıkılmıyor . Şaşırtıcı.

Uyduruyor olabilirim ama sunucuda sadece tek sen kalmış olabilir misin? Adam seni alıp kendi çıkmıştır belki .

Davet kabul edilemiyor diyor.

Girdim hocam harbiden çıkılmıyor . Şaşırtıcı.
yani anlamıyorum neden çıkılmıyor bilmiyorum ama gerçekten çıldırıcam bir çözüm bulmamız lazım

Uyduruyor olabilirim ama sunucuda sadece tek sen kalmış olabilir misin? Adam seni alıp kendi çıkmıştır belki .
1000+ user şu an sunucuda dostum

yani anlamıyorum neden çıkılmıyor bilmiyorum ama gerçekten çıldırıcam bir çözüm bulmamız lazım

1000+ user şu an sunucuda dostum
Çıkmak isteyen dm atsın falan demişler spam yapıp. Yazdım bakalım haber veririm bir şey olursa.

Ayarlar bağlantılar kısmından sunucunun botunun yetkisini kaldırın. Bot sizi otomatik olarak sunucuya ekliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…