Discord sunucusundan virüs bulaşır mı?

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç meme izledim ve birini indirip başkasına attım bir sorun olmuş mudur? Discord ortağı bir sunucu ondan özel URL'si var.

GIF'den bile virüs bulaşabiliyor. Her şey mümkün.

@Silinen üye

Virüs konusunda benden daha bilgililer var onlar yardımcı olur.

Birkaç meme izledim ve birini indirip başkasına attım bir sorun olmuş mudur? Discord ortağı bir sunucu ondan özel URL'si var.

Dostum Discord zararlı yazılım konusunda oldukça sorunlu bir platform kendi veri tabanı bu konuda yetersiz güvenlik önlemlerine sahip ve attığınız her dosyayı belli bir link altında topladığını varsayarsak bulaşma ihtimali mevcut VirusTotal taramsına gelecek olursak kendi yazdığım shellcode ile VirusTotal altında hiç yakalanmayan bir virüs geliştirilebilir kendim geliştirdiğimden biliyorum bunun testlerini daha önce gerçekleştirdim. Bulaşma ihtimali söz konusu olsa da bu oldukça detaylı bir konu eğer bilgisayarınıza virüs bulaştığını düşünüyorsan özelden iletişime geç ve sana daha detaylı destek sağlayabilirim.

Özelden iletişime geçmene gerek yok. Forum anlayışına uygun bir hareket de değil zaten.

Tarayıcı taraflı bir zafiyet olmadıkça bulaşmaz. Herhangi bir dosyayı indirip, çalıştırmadan başka bir yere transfer etmen de zararlının bulaşmasına olanak sağlamaz. Güncel yazılım kullanıyorsan dert etmen gereken bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı