Discord sunucuya bot almayı kapatma nasıl yapılır?

Pismaniyee

Hectopat
Discord sunucum var ve sunucuya bot alınmasın istiyorum. Sadece sunucu sahibi alabilsin. Bunu nasıl yaparım?

Diğer rollerdeki moderatörlük (yöneticilik diye de geçiyor olabilir) yetkisini kaldır.

Orada banlama, kickleme, muteleme gibi roller var. Rolleri okuyup onay verin. Ama bot davet etmeleri için sadece yönetici rolü olması gerek.
Sunucumu yönetmek için birini aldımda aslında samimi birisi, ne olur ne olmaz diye böyle bir şey yaptım.

"Yönetici" (ADMINISTRATOR) veya "Sunucuyu Yönet" (MANAGE_SERVER) yetkileri bot ekleyebilir. Geri kalanları yeşil yapmak bana göre saçmalık çünkü saldıracak adam bot eklemeden de yapabilir eğer sebebiniz o ise.
Edit: r/place etkinliğinin Türkiye kısmında Discord adminiydim ve gereksiz yetkilendirme yapanlardan dolayı sunucuyu bot ile mahvettiler.

Geri kalanların tamamı yeşil olsa sorun olur mu?
Bir adet rol belirle ve istediğin kişiye o rolü ver. Ben 3-4 adet rol belirledim ve gelenlere rolleri verdim. Kimisi odaları düzenleyemiyor. Kimisi bot çağıramıyor. Kimisi yetkili değilse odaya giremiyor vs vs..

Bot alınmıyor artık. O yüzden önlem aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…