Sunucunu daha eğlenceli ve aktif yapmak istiyorsan bu botlar yeterli değil.
Mesela etkinlik için
giveaway botunu önerebilirim hocam sunucunda çekiliş yapabilirsin bu bot sayesinde
Owo gibi kendi sunucunda ekonomi sistemi kurmak istiyorsan
Unbelieva boat uygun olabilir. Kurduğun rolleri satışa koyabilirsin oluşturduğun para birimi ile (örnekteki görsel gibi)
Bu insanların nasıl bu kurduğun para birimine sahip olacağını da kendin ayarlayabiliyorsun. Mesela insanlar sohbet ettikçe elde ediyorlar veya kumar oynadıkça elde ediyorlar. Bu tamamen sana kalmış bir şey. Daha bir çok komutu var bakabilirsin botun kendi sitesinden
Sunucuna temel atmak için destek sistemi eklersen iyi olabilir. Benim önereceğim iki bot var.
Ticket tool ile
ticket king
Ticket kingin görselini bulamadım onda da ticket tooldan farklı olarak ticket açacağın sorunu önceden belirtebiliyorsun buton sistemi ekleyerek
Chip botu da sesli sohbetlerde müzik açmaya işe yarıyor (bence o kadar gerekli bir şey değil ama ekleyebilirsin yine de. Ne işe yaradığını anlattım zaten)
Carl bot, MC-AT, MEE6 botları da temel botlar eklesen bir şey kaybetmezsin
Son olarak oyun botu için de
Kelime Oyunu botunu önerebilirim hocam insanlar son harfiyle kelime bulmaya çalışıyor (bu kelimeler TDK da geçmek zorunda tabii)
Electra botu ile de adam asmaca, düello gibi oyunlar da oynanabiliyor ama bot eğlence botu değil yani diğer sunucu işlerinde de kullanabilirsin
Hepsi discord onaylı botlar bakabilirsin