QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Merhaba öncelikle. Ben sunucuma ⚘ gibi bir sembol yapmak istiyorum. Fakat bunu hiçbir şekilde bulamıyorum. Nasıl yapılacağını anlatabilen ya da site linki verebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
Merhaba öncelikle. Ben sunucuma ⚘ gibi bir sembol yapmak istiyorum. Fakat bunu hiçbir şekilde bulamıyorum. Nasıl yapılacağını anlatabilen ya da site linki verebilecek var mı?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 16 Aralık 2020 #2 Başlata "Karakter Eşlem" yazın. Orada gözünüze hoş gelen simgeleri seçebilirsiniz.
P Profesorarda Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 246941 dedi: Başlata "karakter eşlem" yazın. Orada gözünüze hoş gelen simgeleri seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka sanırım sembol üretmek istiyor ve bunu karakter olarak kullanacağını soruyor.
246941 dedi: Başlata "karakter eşlem" yazın. Orada gözünüze hoş gelen simgeleri seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka sanırım sembol üretmek istiyor ve bunu karakter olarak kullanacağını soruyor.
QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Profesorarda dedi: Kanka sanırım sembol üretmek istiyor ve bunu karakter olarak kullanacağını soruyor. Genişletmek için tıkla... evet
Profesorarda dedi: Kanka sanırım sembol üretmek istiyor ve bunu karakter olarak kullanacağını soruyor. Genişletmek için tıkla... evet