Mr. Homicide Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 Bu ne demek anlayamadım.
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #2 Bende de oturumu kapatıp şifreni sıfırla dedi, yapıp giriş yaptım şimdilik bir sorun görünmüyor. Hesap çalındı sandım bir an. Ben yanlış anlamışım konuyu, iletim konudan alakasızdır.
Bende de oturumu kapatıp şifreni sıfırla dedi, yapıp giriş yaptım şimdilik bir sorun görünmüyor. Hesap çalındı sandım bir an. Ben yanlış anlamışım konuyu, iletim konudan alakasızdır.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Mr. Homicide dedi: Eki Görüntüle 2197290 Bu ne demek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hesap çalınmayla ilgili talep oluşturuyorsanız, hesabın çalınmadan önceki mail adresini yazmanızı istiyor.
Mr. Homicide dedi: Eki Görüntüle 2197290 Bu ne demek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hesap çalınmayla ilgili talep oluşturuyorsanız, hesabın çalınmadan önceki mail adresini yazmanızı istiyor.
B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 DeWitt dedi: Bende de oturumu kapatıp şifreni sıfırla dedi, yapıp giriş yaptım şimdilik bir sorun görünmüyor. Hesap çalındı sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı bende de oldu. Neyden kaynaklanmış olabilir? Biraz korkuyorum da.
DeWitt dedi: Bende de oturumu kapatıp şifreni sıfırla dedi, yapıp giriş yaptım şimdilik bir sorun görünmüyor. Hesap çalındı sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı bende de oldu. Neyden kaynaklanmış olabilir? Biraz korkuyorum da.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 16 Mayıs 2024 #5 Bleaker dedi: Hocam aynısı bende de oldu. Neyden kaynaklanmış olabilir? Biraz korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Discord kaynaklı bir hata belli ki, korkacak bir şey yok. Açıklama gelecektir.
Bleaker dedi: Hocam aynısı bende de oldu. Neyden kaynaklanmış olabilir? Biraz korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Discord kaynaklı bir hata belli ki, korkacak bir şey yok. Açıklama gelecektir.