Discord tekrar açılır mı?

Sorun bunu alışkanlık ve meslek haline getirmekte. Discord buna zamanında müsaade etmeseydi insanlar Discord'da panel vs işleri meslek haline getirmeyeceklerdi.

Discord veri veriyor zaten sözleşmeyi okuyun.

Veri verseydi her hafta haberler de Discord'un adı geçerdi.

Sorun bunu alışkanlık ve meslek haline getirmekte. Discord buna zamanında müsaade etmeseydi insanlar Discord'da panel vs işleri meslek haline getirmeyeceklerdi.

Veri verseydi her hafta haberler de Discord'un adı geçerdi.
Haklısınız. Diyecek bir şey yok.

@RonPel Hocam amacım kargaşa çıkarmak değil tamamen merakımdan soruyorum. Mesajıma neden "beğenmedim" emojisi attınız?

@RonPel hocam amacım kargaşa çıkarmak değil tamamen merakımdan soruyorum. Mesajıma neden "beğenmedim" emojisi attınız?

Veri vermiyor diyorsun o yakalanan panelciler hep Discord veri verdiği için yakalandı devlet veriyi aldı sonra paket oldu bu veletler. Veri vermeseydi sence bu adamlar yakalanır mıydı?

2017'den beri Discord kullanmama rağmen haksız olduğu için bu durumda kapalı kalmasını destekliyorum.
Eğer Discord Türkiye'ye veri vermeyi kabul ederse açılır diye umuyorum.
Sırf oyun zevkimiz için kız çocuklarının taciz edilmesini istemem.

Veri vermiyor diyorsun o yakalanan panelciler hep Discord veri verdiği için yakalandı devlet veriyi aldı sonra paket oldu bu veletler. Veri vermeseydi sence bu adamlar yakalanır mıydı?

Yakalananların ismi soy ismi ve adresleri ortaya çıktığı için bulundu Discord veri vermedi.

Şu ana kadar kaç tane panelci yakalandı?

Yakalanan kişiler başkaları tarafından ifşa edilen kişiler olduğu için Discord'a veri verse de vermese de suçlu kişi her türlü paket olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…