Smaett Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1060 6gb Cinsiyet Kadın 18 Aralık 2020 #1 Ben Discord hesabıma bir şey oldu. Tel istedi ben de girdim sonra bir şey oldu attı ve bu tel kullanıyor deyip duruyor. Ne yapmam gerek?
Ben Discord hesabıma bir şey oldu. Tel istedi ben de girdim sonra bir şey oldu attı ve bu tel kullanıyor deyip duruyor. Ne yapmam gerek?
Kuirrass Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 "bu tel kullanıyor" mu yazıyor yoksa "bu telefon şu anda discord uygulamasını kullanıyor" mu yazıyor?
"bu tel kullanıyor" mu yazıyor yoksa "bu telefon şu anda discord uygulamasını kullanıyor" mu yazıyor?
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 18 Aralık 2020 #3 30 dk sonra farklı telefon kullanmayı deneyin.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 18 Aralık 2020 #4 Öncelikle devrik cümleden dolayı kısıtlama alabilirsin haberin olsun. Telefon numaranı başkası girmiş olabilir mi başka bir hesaba?
Öncelikle devrik cümleden dolayı kısıtlama alabilirsin haberin olsun. Telefon numaranı başkası girmiş olabilir mi başka bir hesaba?