Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #1 Nasıl yapabilirim? Araştırdım ama pek anlayamadım.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Köprü derken?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #3 reinsy dedi: Köprü derken? Genişletmek için tıkla... Şöyle benim Discord'dan yazdığım şey Telegram'a iletiliyor ve tam terside geçerli.
reinsy dedi: Köprü derken? Genişletmek için tıkla... Şöyle benim Discord'dan yazdığım şey Telegram'a iletiliyor ve tam terside geçerli.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 10 Nisan 2022 #4 Ona sor.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #5 Boranity dedi: Şöyle benim Discord'dan yazdığım şey Telegram'a iletiliyor ve tam terside geçerli. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok.
Boranity dedi: Şöyle benim Discord'dan yazdığım şey Telegram'a iletiliyor ve tam terside geçerli. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #6 reinsy dedi: Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ben de böyle biliyorum. Bunu sadece telegramda kanala grup bağlayarak yaparsın. Telegram içi olur o da.
reinsy dedi: Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ben de böyle biliyorum. Bunu sadece telegramda kanala grup bağlayarak yaparsın. Telegram içi olur o da.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #7 reinsy dedi: Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Discord telegram bridge yaz bakalım var mı yok mu.
reinsy dedi: Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Discord telegram bridge yaz bakalım var mı yok mu.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #8 Bot yardımcılığı ile oluyormuş Hocam zaten anlatılmış bakmışsınız. Sanırım yapabileceğimiz tek şey translate olur size. GitHub - TediCross/TediCross: Bot which bridges Telegram chats with Discord channels Bot which bridges Telegram chats with Discord channels - TediCross/TediCross github.com Güncel bir kaynak.
Bot yardımcılığı ile oluyormuş Hocam zaten anlatılmış bakmışsınız. Sanırım yapabileceğimiz tek şey translate olur size. GitHub - TediCross/TediCross: Bot which bridges Telegram chats with Discord channels Bot which bridges Telegram chats with Discord channels - TediCross/TediCross github.com Güncel bir kaynak.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #9 yusufklncc dedi: Bot yardımcılığı ile oluyormuş Hocam zaten anlatılmış bakmışsınız. Sanırım yapabileceğimiz tek şey translate olur size. GitHub - TediCross/TediCross: Bot which bridges Telegram chats with Discord channels Bot which bridges Telegram chats with Discord channels - TediCross/TediCross github.com Güncel bir kaynak. Genişletmek için tıkla... Buna baktım fakat işe yaramadı ya da ben beceremedim config falan ayarladım fakat neyse. Arkadaşlardan birilerine soracağım artık.
yusufklncc dedi: Bot yardımcılığı ile oluyormuş Hocam zaten anlatılmış bakmışsınız. Sanırım yapabileceğimiz tek şey translate olur size. GitHub - TediCross/TediCross: Bot which bridges Telegram chats with Discord channels Bot which bridges Telegram chats with Discord channels - TediCross/TediCross github.com Güncel bir kaynak. Genişletmek için tıkla... Buna baktım fakat işe yaramadı ya da ben beceremedim config falan ayarladım fakat neyse. Arkadaşlardan birilerine soracağım artık.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 10 Nisan 2022 #10 DM mesajları için mi diyorsunuz? Sunucuya atılan mesajlar için mi?