aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Merhaba Discord için uzay teması istiyorum internette araştırdım ama pek bulamadım bunun gibi bir Discord teması önerir misiniz?
Merhaba Discord için uzay teması istiyorum internette araştırdım ama pek bulamadım bunun gibi bir Discord teması önerir misiniz?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 18 Temmuz 2022 #2 BetterDiscord'daki çoğu temayı denedim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki varsayılan tema en iyisi. Diğerleri çok göz yoruyor.
BetterDiscord'daki çoğu temayı denedim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki varsayılan tema en iyisi. Diğerleri çok göz yoruyor.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 zValiant dedi: BetterDiscord'daki çoğu temayı denedim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki varsayılan tema en iyisi. Diğerleri çok göz yoruyor. Genişletmek için tıkla... Göz yorması pek önemli değil aslında sadece masaüstümle uyumlu olsun diye istiyorum.
zValiant dedi: BetterDiscord'daki çoğu temayı denedim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki varsayılan tema en iyisi. Diğerleri çok göz yoruyor. Genişletmek için tıkla... Göz yorması pek önemli değil aslında sadece masaüstümle uyumlu olsun diye istiyorum.
DreamHunterr Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #4 Bu tarz şeyler ban sebebi diye biliyorum eğer birisi siz tema kullanırken discordunuzun ekran görüntüsünü alırsa şikayet sonucu banlanabilirsiniz.
Bu tarz şeyler ban sebebi diye biliyorum eğer birisi siz tema kullanırken discordunuzun ekran görüntüsünü alırsa şikayet sonucu banlanabilirsiniz.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 DreamHunterr dedi: Bu tarz şeyler ban sebebi diye biliyorum eğer birisi siz tema kullanırken discordunuzun ekran görüntüsünü alırsa şikayet sonucu banlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 1455647 Genişletmek için tıkla... Kim görecek ki zaten ben kullanırken konuştuğum kişiler görebiliyor mu kullandığımı?
DreamHunterr dedi: Bu tarz şeyler ban sebebi diye biliyorum eğer birisi siz tema kullanırken discordunuzun ekran görüntüsünü alırsa şikayet sonucu banlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 1455647 Genişletmek için tıkla... Kim görecek ki zaten ben kullanırken konuştuğum kişiler görebiliyor mu kullandığımı?
DreamHunterr Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 19 Temmuz 2022 #6 aionthearete dedi: Kim görecek ki zaten ben kullanırken konuştuğum kişiler görebiliyor mu kullandığı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşırken birisi discordunun ssini alırsa sıkıntı çıkar.
aionthearete dedi: Kim görecek ki zaten ben kullanırken konuştuğum kişiler görebiliyor mu kullandığı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşırken birisi discordunun ssini alırsa sıkıntı çıkar.