Discord tema özelliği Discord Nitro Basic üyeliği için geçerli mi?

Tema özelliği Discord Nitro planında var sadece. Eğer şu an aktif Nitro aboneliğin varsa planı iptal etmediğin veya değiştirmediğin sürece 27 TL' ödeyerek kullanmaya devam edebilirsin Nitro'yu.

Tema özelliği sadece Nitro Boost'lu versyonunda mevcut clasic sürümünde mevcut değil önerim better Discord kullanmak.

Tema özelliği sadece Nitro Boost'lu versyonunda mevcut clasic sürümünde mevcut değil önerim better Discord kullanmak.
betterdiscord daha önce kullanmıştım benim istediğim arkaplan değil dc teması

Tema özelliği Discord Nitro planında var sadece. Eğer şu an aktif Nitro aboneliğin varsa planı iptal etmediğin veya değiştirmediğin sürece 27 TL' ödeyerek kullanmaya devam edebilirsin Nitro'yu.
şu an aktif aboneliğim var planı iptal etmedim fakat kullandığım nitro zamlardan sonra 75tl olmuş fakat google play aboneliklerinde ayın onunda kartımdan 27tl kesilceği yazıyor bu ne anlama geliyor ben anlamadım

Şu an aktif aboneliğim var planı iptal etmedim fakat kullandığım Nitro zamlardan sonra 75TL olmuş fakat Google Play aboneliklerinde ayın onunda kartımdan 27TL kesilceği yazıyor bu ne anlama geliyor ben anlamadım.

Yeni gelen zamlar halihazırda devam eden Nitro aboneliği olanlar için geçerli değil. Üstte yazdığım gibi plan değiştirmediğin ya da iptal etmediğin sürece 27 TL ödeyerek kullanmaya devam edersin. Zamlı fiyatlar yeni abone olan kullanıcılar için geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı