Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 22 Ağustos 2020 #1 Discord'da bir oyun sunucum var ve tepki ile rol yapma olayını yapmak istiyorum. İnternette çok fazla video var ama benim yapacağım roller çok fazla. Daha kolay bir şekilde bunu yapabilme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
Discord'da bir oyun sunucum var ve tepki ile rol yapma olayını yapmak istiyorum. İnternette çok fazla video var ama benim yapacağım roller çok fazla. Daha kolay bir şekilde bunu yapabilme şansım var mı?
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #2 Normal botlar maksimum 2 role tıklamaya izin verir. Farklı mesajlarda yaparak daha fazla rol ekletebilirsin.
Normal botlar maksimum 2 role tıklamaya izin verir. Farklı mesajlarda yaparak daha fazla rol ekletebilirsin.
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #3 MEE6'da Reactions Roles kısmı var. Oradan yapabilirsiniz.
H Hikari.Sakura Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2021 #4 Ben gayet güzel bir şekilde rolleri ekledim ama role tıklayan kişiler rol alamıyor.