Discord The Last Meadow oyununda açılmayan iki başarım nedir?

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
Gördünüz mü bilmiyorum fakat dün 1 Nisan tarihinde Discord "The Last Meadow" adında bir oyun-etkinlik çıkardı. Oyundaki her başarımı tamamlayıp bırakmak istiyordum fakat halen 2 tane başarım açılmadı. Siz açtınız mı? Sizce bu son 2 başarım ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te böyle bir şey buldum.

Dosya Ekleri

• the-last-meadow-guide-for-achievements-and-general-tips-v0-yrzxa30tc9se1.png
    83,4 KB · Görüntüleme: 145
Reddit'te böyle bir şey buldum.
Buna ben de rastlamıştım fakat zaten 44 levelim şuan bu yüzden o olamaz. Reply'lerde 50 olan da varmış sanırım. Bounce upgradeler ise baya uzun gibi duruyor deneyeceğim bakalım.

Buna ben de rastlamıştım fakat zaten 44 levelim şu an bu yüzden o olamaz. Reply'lerde 50 olan da varmış sanırım. Bounce upgradeler ise bayağı uzun gibi duruyor deneyeceğim bakalım.

Merhaba, galiba bütün başarımları tamamladım.

Merhaba, galiba bütün başarımları tamamladım.

Eki Görüntüle 2459798
Merhaba hocam, acaba şu bende olmayan yeşil bıçaklı olan ne başarımı söyleyebilir misiniz? Bir de galiba sizdeki başarım sayısı eksik 1 tane.

Bouncelar bitmemesine rağmen başarımı verdi ve diğer bilinmeyen başarım kayboldu sanırım bir bug idi.

Son düzenleme:

Kardeş 1."yalnız kurt" (lone wolf) 2."tüm bölümleri tamamla" (complete all chapters) yani bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…