İ İsmetsrg Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Bana böyle bir hata çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Numaramı başka bir hesapta kullanmadım. Numaramı girmiştim ardından ayarlarda gezerken girdiğim numarayı sildim. Sonra bir daha girmeye çalıştım, bu hata çıkıyor, zaman aşımı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Bana böyle bir hata çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Numaramı başka bir hesapta kullanmadım. Numaramı girmiştim ardından ayarlarda gezerken girdiğim numarayı sildim. Sonra bir daha girmeye çalıştım, bu hata çıkıyor, zaman aşımı olabilir mi?
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2021 #2 Sorun düzeldi mi ?
ShadowMatrix Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 firee dedi: Sorun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Bana yardım eder misin? Benimki düzelmedi. firee dedi: Sorun düzeldi mi ? Genişletmek için tıkla... düzelmedi lütfen bana yardım eder misiniz?
firee dedi: Sorun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Bana yardım eder misin? Benimki düzelmedi. firee dedi: Sorun düzeldi mi ? Genişletmek için tıkla... düzelmedi lütfen bana yardım eder misiniz?
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2021 #4 Bende de sorun var maalesef.
Doruk.546 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 firee dedi: Bende de sorun var maalesef. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi :l
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2021 #6 Doruk.546 dedi: Düzeldi mi :l Genişletmek için tıkla... Evet, nasıl oldu bilmiyorum eklendi numara.
Doruk.546 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 Discord destekle bayağı uzun görüştüm adamların yapabilceği bir şey yokmuş tek çare zamanmış.
ByBurak Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #8 Doruk.546 dedi: Discord destekle bayağı uzun görüştüm adamların yapabilceği bir şey yokmuş tek çare zamanmış. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman geçti peki firee dedi: Evet, nasıl oldu bilmiyorum eklendi numara. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman geçti tahminen
Doruk.546 dedi: Discord destekle bayağı uzun görüştüm adamların yapabilceği bir şey yokmuş tek çare zamanmış. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman geçti peki firee dedi: Evet, nasıl oldu bilmiyorum eklendi numara. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman geçti tahminen
Duez Decapat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 32 5 Nisan 2021 #9 ByBurak dedi: Ne kadar zaman geçti peki Ne kadar zaman geçti tahminen Genişletmek için tıkla... sorunun çözüldümü benimde birkaç gün önce başıma geldi bekleyin diyorlar elimden baska bir cagre gelmiyor
ByBurak dedi: Ne kadar zaman geçti peki Ne kadar zaman geçti tahminen Genişletmek için tıkla... sorunun çözüldümü benimde birkaç gün önce başıma geldi bekleyin diyorlar elimden baska bir cagre gelmiyor
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 5 Nisan 2021 #10 Discord destek ekibine ticket atın. https://support.discord.com/hc/en-us/requests/new