Discord TKL Mechanical Keyboard alınır mı?

298784

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta gördüğünüz klavyeyi almayı düşünüyorum. Yaklaşık 100 dolarlık bir indirim kodu sahibi oldum siteye özel. Yoksa ihtiyacım yok fakat siteye baktığımda alınabilecek en iyi şey klavye ya da mikrofon gibi geldi. Mikrofonum zaten var ve gayet iyi. Sadece değişmek istesem klavyemi değişirim diyerek atladım ve bu konuyu açıyorum. Sizce 1.500₺ için alınabilir bir klavye midir? Bir de hangi Switch hiç bilmiyorum sanırım kırmızı olanı alacağım. Switch'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sessiz bir klavye istiyorsan red tercih edebilirsin. Fakat biraz sesli ya da daktilo gibi dersen kalih Box'da tercih edebilirsin.
Şahsen şu an kırmızı kullanıyorum ve yeterince sesli bence. Dahasına gerek yok daktilo gibisine. Kahverengi nasıldır? Tacticle ile Linear arasında ne fark var onu anlayamadım yalnız.

Şahsen şu an kırmızı kullanıyorum ve yeterince sesli bence. Dahasına gerek yok daktilo gibisine. Kahverengi nasıldır? Tacticle ile linear arasında ne fark var onu anlayamadım yalnız.

Sizin kullandığınız Switch'in kalitesine görede sesi değişebilir. Linear daha sessiz bir Switch yapısı demek. Tacticle ise tuşa bastığınızda tık tık diye hissedebileceğiniz sesli bir yapıya sahip olan Switch yapısıdır. Yani kısaca linear daha sessiz tactile ise Linear'a oranla daha sesli

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta gördüğünüz klavyeyi almayı düşünüyorum. Yaklaşık 100 dolarlık bir indirim kodu sahibi oldum siteye özel. Yoksa ihtiyacım yok fakat siteye baktığımda alınabilecek en iyi şey klavye ya da mikrofon gibi geldi. Mikrofonum zaten var ve gayet iyi. Sadece değişmek istesem klavyemi değişirim diyerek atladım ve bu konuyu açıyorum. Sizce 1.500₺ için alınabilir bir klavye midir? Bir de hangi switch hiç bilmiyorum sanırım kırmızı olanı alacağım. Switch'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam indirim kodunu nereden aldınız? Rica etsem bana da söyleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı