mistik1 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 45 14 Eylül 2022 #11 GoDd1 dedi: Yanlışlıkla birisinin eli kayabilir gerçekten de virüse birisinin banka kartı bilgileri elinden gidebilir. Ciddi bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Dosyayı açmadıkça sorun yok. epodhii dedi: VT bypass etmek için çeşitli yöntemler var diye biliyorum. VirusTotal'e bazen güvenmemek lazım. Genişletmek için tıkla... peki bunları nasıl yapıyorlar? kendi bilgisayarımda test etmeye çalışacağım eğer yapabilirsem
GoDd1 dedi: Yanlışlıkla birisinin eli kayabilir gerçekten de virüse birisinin banka kartı bilgileri elinden gidebilir. Ciddi bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Dosyayı açmadıkça sorun yok. epodhii dedi: VT bypass etmek için çeşitli yöntemler var diye biliyorum. VirusTotal'e bazen güvenmemek lazım. Genişletmek için tıkla... peki bunları nasıl yapıyorlar? kendi bilgisayarımda test etmeye çalışacağım eğer yapabilirsem
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #12 @mistik1 RAR'ın şifresi nedir?
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 14 Eylül 2022 #13 mistik1 dedi: peki bunları nasıl yapıyorlar? kendi bilgisayarımda test etmeye çalışacağım eğer yapabilirsem Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok maalesef.
mistik1 dedi: peki bunları nasıl yapıyorlar? kendi bilgisayarımda test etmeye çalışacağım eğer yapabilirsem Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok maalesef.
mistik1 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 45 14 Eylül 2022 #14 Fıratt10 dedi: @mistik1 RAR'ın şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... RAR'da şifre yoktu ben indirdiğimde hocam. Hocam RAR'da şifre yoktur. @Fıratt10 Son düzenleme: 14 Eylül 2022
Fıratt10 dedi: @mistik1 RAR'ın şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... RAR'da şifre yoktu ben indirdiğimde hocam. Hocam RAR'da şifre yoktur. @Fıratt10