Discord token ile ne yapılabilir?

pl0stry

Decapat
Discord'da tanıştığım bir arkadaş bugün beni tokenimi bulup adıma ve soy adıma erişebileceğini iddia etti evime ihbar vb yollayacakmış.
Direkt engelledim, böyle şeylerle uğraşmam ama ilk defa Discord token ile info bulmayı duydum. Doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Token çerezler kısmından bulumuyor mu? O kısma nasıl erişmiş?

Anca hesabına girer şifre değiştir token sıfırlansın ki yüksek ihtimal panellerdeki sahte tokenleri kullanıyor.

Sanmıyorum adınızı bulabileceğini. Eğer Discord profilinizde mesela Steam hesabınız varsa ve Steam hakkımda kısmında adınız, veya bir sosyal medya hesabınız varsa ve çok komplike oldu ama o hesapta adınız yazıyorsa, bu şekilde bulabilir.

Anca hesabına girer şifre değiştir token sıfırlansın ki yüksek ihtimal panellerdeki sahte tokenleri kullanıyor.
vyber diye bir site ekran açıyordu sonra engelledim her yerden iki aşamalı doğrulama tüm her şey açık hala girebilir mi? girerse cihazlar kısmından kendini gizleyebilir mi veya çok stres oldum kusura bakmayın

Kankam böyle şeylerle tehdit edenleri hiç takma yapabiliyorsa yapsın kendi başı yanar baktın devammı ediyor en yakın karakola gidip şikayet ediyorsun basit bu kadar bırak ailesi uğraşsın maksimum yaşları 14-15 kendini hacker sanan veletler iste.

Elinde panelde Discord token özelligi vardır fakat genelde bunlar sahte oluyor arkadaş sanırım denemeden millete santaj yapıyor.

Elinde panelde Discord token özelligi vardır fakat genelde bunlar sahte oluyor arkadaş sanırım denemeden millete santaj yapıyor.

Umarım dediğiniz gibidir şifre değiştim Discord üzerinden ve evet panelden yapıyordu Discord tokeni.

Vyber diye bir site ekran açıyordu sonra engelledim her yerden iki aşamalı doğrulama tüm her şey açık hala girebilir mi? Girerse cihazlar kısmından kendini gizleyebilir mi veya çok stres oldum kusura bakmayın.

Discord o hatayı kapatmıştı diye hatırlıyorum.

Hesap tokeni her şifre değiştirdiğinizde sıfırlanır. Şifrenizi değiştirin yeterli. Bu adres bulma işleri ise şuan Internet'te hepimizin bilgileri dolanıyor, yapacak bir şey yok. Rahat olun size zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…