Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Bir nedenden dolayı Discord token aldım, YouTube'da izlediğim gibi açılan yere yapıştıracaktım fakat "bekle, biri buraya bir şey yapıştır diyorsa 11/10 dolandırılıyorsun" diyordu, ne gibi bir risk olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
Bir nedenden dolayı Discord token aldım, YouTube'da izlediğim gibi açılan yere yapıştıracaktım fakat "bekle, biri buraya bir şey yapıştır diyorsa 11/10 dolandırılıyorsun" diyordu, ne gibi bir risk olabilir?
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Mart 2024 #2 Hocam eğer 2 aşamalı doğrulama yoksa, token ile hesabınıza JavaScript kodu ile şifresiz şekilde girilebiliyor, yani bir bakıma yazılan şey doğru.
Hocam eğer 2 aşamalı doğrulama yoksa, token ile hesabınıza JavaScript kodu ile şifresiz şekilde girilebiliyor, yani bir bakıma yazılan şey doğru.
Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 cluster dedi: Hocam eğer 2 aşamalı doğrulama yoksa, token ile hesabınıza JavaScript kodu ile şifresiz şekilde girilebiliyor, yani bir bakıma yazılan şey doğru. Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama var, bir de giriş yönteminde başka bir hesaptayken yapıyordu orada yan hesap kullansam yine benim şifre mi gider yan hesabın mı?
cluster dedi: Hocam eğer 2 aşamalı doğrulama yoksa, token ile hesabınıza JavaScript kodu ile şifresiz şekilde girilebiliyor, yani bir bakıma yazılan şey doğru. Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama var, bir de giriş yönteminde başka bir hesaptayken yapıyordu orada yan hesap kullansam yine benim şifre mi gider yan hesabın mı?
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Mart 2024 #4 Churenim dedi: 2 aşamalı doğrulama var, bir de giriş yönteminde başka bir hesaptayken yapıyordu orada yan hesap kullansam yine benim şifre mi gider yan hesabın mı? Genişletmek için tıkla... Her hesabın kendi özgün tokeni olduğundan, yan hesabınızın tokeni giderse hocam, ana hesabınız sağlam kalır.
Churenim dedi: 2 aşamalı doğrulama var, bir de giriş yönteminde başka bir hesaptayken yapıyordu orada yan hesap kullansam yine benim şifre mi gider yan hesabın mı? Genişletmek için tıkla... Her hesabın kendi özgün tokeni olduğundan, yan hesabınızın tokeni giderse hocam, ana hesabınız sağlam kalır.
Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #5 cluster dedi: Her hesabın kendi özgün tokeni olduğundan, yan hesabınızın tokeni giderse hocam, ana hesabınız sağlam kalır. Genişletmek için tıkla... Yani yan hesabımdayken token girersem yan hesap gidiyor değil mi yanlış anlamadım, cevap için teşekkürler hocam.
cluster dedi: Her hesabın kendi özgün tokeni olduğundan, yan hesabınızın tokeni giderse hocam, ana hesabınız sağlam kalır. Genişletmek için tıkla... Yani yan hesabımdayken token girersem yan hesap gidiyor değil mi yanlış anlamadım, cevap için teşekkürler hocam.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Mart 2024 #6 Churenim dedi: Yani yan hesabımdayken token girersem yan hesap gidiyor değil mi yanlış anlamadım, cevap için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yan hesabınızın tokeni gider. Rica ederim hocam.
Churenim dedi: Yani yan hesabımdayken token girersem yan hesap gidiyor değil mi yanlış anlamadım, cevap için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yan hesabınızın tokeni gider. Rica ederim hocam.
Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #7 cluster dedi: Evet hocam yan hesabınızın tokeni gider. Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam sanırım yöntem fix yemiş, giriş yapmak için başka bir yol yok mu?
cluster dedi: Evet hocam yan hesabınızın tokeni gider. Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam sanırım yöntem fix yemiş, giriş yapmak için başka bir yol yok mu?
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Mart 2024 #8 Churenim dedi: Bir de hocam sanırım yöntem fix yemiş, giriş yapmak için başka bir yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam azcık baktım. Tek yöntemi YouTube'da paylaştıkları olan yöntem. Eğer o fix yediyse başka giriş yöntemi var mı bilmiyorum.
Churenim dedi: Bir de hocam sanırım yöntem fix yemiş, giriş yapmak için başka bir yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam azcık baktım. Tek yöntemi YouTube'da paylaştıkları olan yöntem. Eğer o fix yediyse başka giriş yöntemi var mı bilmiyorum.