Discord token nedir?

ensecan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Dündü sanırım bir konu açmıştım kısaca özet geçeyim, ben bir Discord hesabı aldım bir de yanında sunucu, sunucu meselesine girmeyeceğim. Hesabı alırken mail değişemedim adamın mailine bağlı hesap. Ben telefon değiştirirken bu hesaba girmek istiyorum ancak doğrulama isteyecek mailde adamda ben token ile sadece şifre ile mi girebiliyorum? Token nedir basitçe anlatırsanız sevinirim, pek aşina değilim yani token buna mı yarıyor? Token nasıl kullanılır? Nereden alınır?
Hepinize şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı adı ve şifre olmadan hesaba girmeye yarayan bir şey. Kötü kişilerin eline geçerse rahatça hesabınıza girebilirler.

Kullanıcı adı ve şifre olmadan hesaba girmeye yarayan bir şey. Kötü kişilerin eline geçerse rahatça hesabınıza girebilirler.

Çok sağ olun hocam uzun zamandır böyle hızlı cevap gelmemişti Recep hoca gitti forum battı tabii ki.

Çok sağ olun hocam uzun zamandır böyle hızlı cevap gelmemişti Recep hoca gitti forum battı tabii ki.
Peki hocam nerden temin edebilirim birde telefonda kullanılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…