Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Merhaba hocalarım, bugün Discord'da dolaşırken rastgele bir mesaj isteği geldi FPS arttırma diyordu anlığın mallığıyla indirdim 2 tanesini falan çalıştıdım sonra altta readme isimli bir dosya vardı gireyim dedim dosylar tamamen hack tabanlıymış. Kripto falan diyor Discord token diyor ne yapabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Merhaba hocalarım, bugün Discord'da dolaşırken rastgele bir mesaj isteği geldi FPS arttırma diyordu anlığın mallığıyla indirdim 2 tanesini falan çalıştıdım sonra altta readme isimli bir dosya vardı gireyim dedim dosylar tamamen hack tabanlıymış. Kripto falan diyor Discord token diyor ne yapabilir?
DEVOPRO666 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 17 Eylül 2022 #2 Dosyalarını şifrelemişler ve ödeme karşılığında eski haline alacaklarını söylüyorlar. Önemli bir verin yoksa direkt format at.
Dosyalarını şifrelemişler ve ödeme karşılığında eski haline alacaklarını söylüyorlar. Önemli bir verin yoksa direkt format at.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Eylül 2022 #3 Token ele geçirilirse hesabınız çalınabilir diye biliyorum.
B Bloodmoon726 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 969 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 Hesabınıza erişim sağlanabilir.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #5 DEVOPRO666 dedi: Dosyalarını şifrelemişler ve ödeme karşılığında eski haline alacaklarını söylüyorlar. Önemli bir verin yoksa direkt format at. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidicek diye korkuyorum
DEVOPRO666 dedi: Dosyalarını şifrelemişler ve ödeme karşılığında eski haline alacaklarını söylüyorlar. Önemli bir verin yoksa direkt format at. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidicek diye korkuyorum
peakchuyin Femtopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #6 Direkt token ile erişim oluyor
arishua Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 301 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Eylül 2022 #7 Not Phantom dedi: Merhaba hocalarım, bugün Discord'da dolaşırken rastgele bir mesaj isteği geldi FPS arttırma diyordu anlığın mallığıyla indirdim 2 tanesini falan çalıştıdım sonra altta readme isimli bir dosya vardı gireyim dedim dosylar tamamen hack tabanlıymış. Kripto falan diyor Discord token diyor ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Tokeninize sahip olan kişi hiçbir mail doğrulama/telefon numarası doğrulama yapmadan hesabınıza girebilir. Şifre değiştirdiğinizde tokeniniz sıfırlanır, eğer hesabınızda 2 aşamalı doğrulama varsa bir kaç dakikada bir sıfırlanıyor.
Not Phantom dedi: Merhaba hocalarım, bugün Discord'da dolaşırken rastgele bir mesaj isteği geldi FPS arttırma diyordu anlığın mallığıyla indirdim 2 tanesini falan çalıştıdım sonra altta readme isimli bir dosya vardı gireyim dedim dosylar tamamen hack tabanlıymış. Kripto falan diyor Discord token diyor ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Tokeninize sahip olan kişi hiçbir mail doğrulama/telefon numarası doğrulama yapmadan hesabınıza girebilir. Şifre değiştirdiğinizde tokeniniz sıfırlanır, eğer hesabınızda 2 aşamalı doğrulama varsa bir kaç dakikada bir sıfırlanıyor.
peakchuyin Femtopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #8 Not Phantom dedi: Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidecek diye korkuyor Genişletmek için tıkla... Format atın sonra şifre değişin format atmadan değişirseniz yine bulurlar
Not Phantom dedi: Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidecek diye korkuyor Genişletmek için tıkla... Format atın sonra şifre değişin format atmadan değişirseniz yine bulurlar
DEVOPRO666 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 17 Eylül 2022 #9 Not Phantom dedi: Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidecek diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Discord Token'ı nasıl iletmeni istiyorlar?
Not Phantom dedi: Öyle bir durum yok ama oyun hesapları vb gidecek diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Discord Token'ı nasıl iletmeni istiyorlar?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 17 Eylül 2022 #10 Senin hesabınla başka kişilere virüslü linkler de gönderebilir ve yıl olmuş 2022 hâlâ bu bayat numaraları nasıl yediğinizi de anlayamıyorum.
Senin hesabınla başka kişilere virüslü linkler de gönderebilir ve yıl olmuş 2022 hâlâ bu bayat numaraları nasıl yediğinizi de anlayamıyorum.