glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.570 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Benim arkadaşlar bi şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim?
Merhabalar. Benim arkadaşlar bi şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim?
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Nisan 2022 #2 Yeni bir hesaba geçebilirsin. Şifre değiştirmen yeterli olacaktır. Son düzenleme: 25 Nisan 2022
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.570 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #3 Nahri dedi: Yeni bir hesaba geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam nitro var, nasıl geçeyim. Önemli bilgiler var.
Nahri dedi: Yeni bir hesaba geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam nitro var, nasıl geçeyim. Önemli bilgiler var.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Nisan 2022 #4 glikojen dedi: Merhabalar. Benim arkadaşlar bir şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hemen şifreni değiştir, tokenin değişecektir bu sayede.
glikojen dedi: Merhabalar. Benim arkadaşlar bir şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hemen şifreni değiştir, tokenin değişecektir bu sayede.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Nisan 2022 #5 glikojen dedi: Hocam nitro var, nasıl geçeyim. Önemli bilgiler var Genişletmek için tıkla... Her hesabın kendine ait tokeni vardır, bu token çalındığında tek çare yeni hesaba geçmektir. Aslında Discord kullanıcıları tokenlerini kaptırmamaları için uyarmaktadır. Son düzenleme: 25 Nisan 2022
glikojen dedi: Hocam nitro var, nasıl geçeyim. Önemli bilgiler var Genişletmek için tıkla... Her hesabın kendine ait tokeni vardır, bu token çalındığında tek çare yeni hesaba geçmektir. Aslında Discord kullanıcıları tokenlerini kaptırmamaları için uyarmaktadır.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Nisan 2022 #6 Şifre değiştirmek token değişimi yapar.Yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şifre değiştirmek token değişimi yapar.Yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.570 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #7 R6n dedi: Şifre değiştirmek token değişimi yapar.Yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi değiştirdim ama hala tedirginim. Başka ne yapabilirim ?
R6n dedi: Şifre değiştirmek token değişimi yapar.Yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi değiştirdim ama hala tedirginim. Başka ne yapabilirim ?
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Nisan 2022 #8 glikojen dedi: Hocam şimdi değiştirdim ama hala tedirginim. Başka ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Başka yapabileceğin hakkında bir bilgim yok dostum.Üzgünüm.
glikojen dedi: Hocam şimdi değiştirdim ama hala tedirginim. Başka ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Başka yapabileceğin hakkında bir bilgim yok dostum.Üzgünüm.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Nisan 2022 #9 glikojen dedi: Merhabalar. Benim arkadaşlar bir şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord desteğe yazın eğer hesabınızdan kurallara aykırı bir işlem yapılırsa sizin üstünüze kalır buradan iletişime geçebilirsiniz. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=4574398270487
glikojen dedi: Merhabalar. Benim arkadaşlar bir şaka yapmış, adıma j4j botu yapmışlar. Token falan çalındı, tüm sunucular gitti artık. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord desteğe yazın eğer hesabınızdan kurallara aykırı bir işlem yapılırsa sizin üstünüze kalır buradan iletişime geçebilirsiniz. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=4574398270487