Discord tokeni öğrenilirse ne olur?

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar dün gece arkadaşımla konuşuyordum Discord ID'sinden tokeni bulduğunu söyledi. Sonra ben inanmadım gitti tokenimi attı. Baktım tokenim doğru ama tokenimin Full hali değil mesela 30 harfin 10 harfini atmış gibi düşünün. Arkadaşım bir şey yapmaz da başkaları da bu şekilde bulabilirse nasıl korunabilirim? Bir de bu tokenin Full halini atmazsa benim hesabıma giriş yapılır mı?

Arkadaşlar dün gece arkadaşımla konuşuyordum Discord ID'sinden tokeni bulduğunu söyledi. Sonra ben inanmadım gitti tokenimi attı. Baktım tokenim doğru ama tokenimin Full hali değil mesela 30 harfin 10 harfini atmış gibi düşünün. Arkadaşım bir şey yapmaz da başkaları da bu şekilde bulabilirse nasıl korunabilirim? Bir de bu tokenin Full halini atmazsa benim hesabıma giriş yapılır mı?

Hesabınızın şifresini değiştirin.

Hocam tokenin başında sizin ID'nizin base64'lü hali yazar. Aslında sizin tokeninizi bilmiyor.

Token hesabınıza şifresiz girmeye yarar. Yani başkalarının eline geçerse çok kötü olabilir. Ama tokenin full hali lazım. Bu arada ID den nasıl token buluyor anlamadım. Sanırım bir bota yetkilendirme vermişsiniz ve bot tokeninizi çalmış olabilir. Bu arada başka bir token olabilir. ID den token bulunmuyor.

Tokeni öğrenen kişi hesaba girebiliyor sadece başka işlem yapamaz şifreyi değiştirin sorun olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Token hesabınıza şifresiz girmeye yarar. Yani başkalarının eline geçerse çok kötü olabilir. Ama tokenin Full hali lazım. Bu arada ID'den nasıl token buluyor anlamadım. Sanırım bir bota yetkilendirme vermişsiniz ve bot tokeninizi çalmış olabilir. Bu arada başka bir token olabilir. ID'den token bulunmuyor.

Bak şimdi Discord'unu aç ardından geliştirici modunu aç sonra kendi ID'ni kopyala onu base64 converter sitelerinden birine yapıştır ve dönüştür senin tokeninin başı çıkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı