Discord tokenim çalındı

Buna benzer bir olay Instagram'da başıma gelmişti bir sabah hesabıma girdiğimde aslında hiç takip etmediğim sayfaları takip etmiş ve postlarını beğenmişim.
Bilmiyorum hocam olabilir. Ama bu sadece bana değil de genel bir sorunsa Discord'un acilen el atması lazım.

Bir sürü hesapların tokenını bulma uygulaması var token ile hesaba giriş yapmak diye bir şey yok.

Ya bot erişimine izin vermişsindir; ya discord tokenini çaldırmışsındır. Bot erişimini kaldırmak için Ayarlar > Yetkili uygulamalar kısmından ne var ne yok temizleyin. Tokeni değiştirmek için zaten şifreyi değiştirmeniz yeterli.

Hocam şimdi aklıma geldi. Malwarebytes premium ile her sabah zaten otomatik tarama yapılıyor. Hiçbir zamanda virüs çıkmıyor. Bilgisayar ile alakalı olamaz o zaman.

Değiştirdim hocam tekrardan.

Hocam biraz önce 350 kişilik olan sunucu.
Eki Görüntüle 1932443

Bu şey sanırım sadece bana olmuyor. Buradan anlaşılacağı üzere. Değil mi?

Eki Görüntüle 1932444

Dediğim gibi bu auth bot. Sizin gibi hesapları bota bağlıyıp dolduruyorlar. Sonra da satıyorlar.

Ya bot erişimine izin vermişsindir; ya discord tokenini çaldırmışsındır. Bot erişimini kaldırmak için Ayarlar > Yetkili uygulamalar kısmından ne var ne yok temizleyin. Tokeni değiştirmek için zaten şifreyi değiştirmeniz yeterli.
Hocam ikisini de yaptım. Ancak yine 1 tanesi normal 1 tanesi müstehcen içerikli olan sunucuya girmişim. Bir türlü düzelmiyor. Kafayı yiyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı